За днешните БГ-Мами

Тъй като този проект по замисъл е изцяло мой, а аз съм си мъжкарче, реших, че все пак трябва в него да има мнения и на Жените в зряла възраст.
И, за да си реша проблема, реших да се регистрирам и отворя тема в най-уж женския форум 'БГ-Мама'.
Регистрирах се надлежно с името си и мейла си. И отворих темата '55+ живот на село' без всякакви увъртания. Както и без всякакви увъртания и си изписах че я отварям в женския форум с идеята да намеря съидейнички и защо не и авторки по темата на проекта ми.
И Боже мой! Хванах се за главата! Само за няма и час над 40 жени ми писаха. И всичките като ме погнаха! Една ме подхвана че как така без ремонти, нали като протечал покрива... Обясних и, че едно е поддръжка на имот и друго безсмислена смяна на здрава дъска на пода с гранитогрес например. Ясно е, че счупените цигли по покрива си си ги сменям.
Повечето смятаха, че трябвало имота на село да се продава. Нямало смисъл. Пиша аз в отговор на такива 'женки', че едно е да бумти печка в тишината и друго сметката за енергия в София. Отговориха ми че предпочитали не тишината и че си имали парно.
Някаква нагла ми написа че 'имам си апартаментИ в София, давам ги под наем, защо да стоя на село и да не ходя на почивки в чужбина?'. Идеше ми да и напиша, че така тя и такива като нея скоро ще ни докарат до ново отваряне на трудовия лагер в Белене за поправяне на лица с нетрудови доходи, ама и тази изтърпях без да и отговарям.
Друга написа 'ооо, този си търси жена, защото не може да си хване'. Трета и отговори 'ама защо да не си търси човекът'. и т.н. и т.н. простотии.
Някакъв отвратителен 'диспут' се получи. Явно защото наистина повечето вече и интернет-пространство е под контрола на 'КОЙ' и ултралиберастите на Сорос.
Защо смятам така?
Ами защото и мен ме цензурираха 'свободните' 'медии'.
Какво се случи?
Ами една дама все пак написа смислено, че еди коя си група във Фейсбук може би е с виждания подобни на моите и било добре да се свържа с тях.
Отговорих на дамата (цитирам се точно), че в тази вече даже наглееща шпионска мрежа (имайки предвид Фейсбука на Цукърбърг) нямам желание да обсъждам каквото и да е.
И знаете ли какво се случи веднага след това?
Изведнъж тема в БГ-Мама, набрала само за час-два над 400 посещения и над 40 коментара беше изтрита!
Ей така!
Без никакво предупреждение от никакъв модератор!
Просто всичко изчезна все едно не е било.
Имайте предвид какво ви разказвам, защото това вече е сигнификантно за това какво ни чака и къде и как живеем.
Все пак на собствениците на БГ-Мама да разкажа, че съм публикувал мои материали в бившия на тогавашния ДКМС в-к 'Орбита'. Говорил съм и по радио 'Хр. Ботев' преди 10-ти ноември. А даже и БиБиСи направи интервю с мен и все пак го пусна след 10-ти ноември!
Т.е. такава цензура и подтискане на различно мнение до сега в България, твърдя отговорно! в последните 30 години не е имало!
Пфу!
==========
ПП
За да бъда разбран защо съм написал така за Фейсбук на Цукърбърг ще се доизясня тук, че не смятам да е работа на някого дали аз познавам този или онзи, освен ако не съм заподозрян в извършване на престъпление и не ме разпитват оторизираните за целта от Закона органи. А вижте с какво ми е пълна електронната поща от цукърбъргското ЦРУ:
...Познавате ли Ivaylo Muhata, Filizfiliz Filiz и 8 други?
Познавате ли Aneta Ivanova, Ваньо Василев и 8 други?
Познавате ли Hristo Gerassimov, Веселин Стефанов и 8 други?
... всееки божи ден!
А защо написах че Фейсбука му на цукърбърг е и наглееща мрежа?
Ами ето и други мейлове пак от там до мен:
'Йордан, имате 7 нови известия и 1 сръчквания'
Дали си представяте, че Те вече имат нахалството и да ни сръчкват!?
Не знам дали Вие сте съгласни  да ви сръчкват, но аз все още се считам за Свободен Човек!
====================
ППП
Все пак една дама, явно знаеща какви са порядките под гнета на режима на 'кой' ми прати лично съобщение, което модераторите на БГ-мама явно не посмяха да изтрият.
И това съобщение ми е доказателството, че всичко, което казвам е истина.
Ето цитирам съобщението:
Привет, не зная дали наистина сте мъж и доколко сте сериозен, но с най-добро чувство ще напиша, че може би не сте на най-доброто място. Това е форум, в който доста често подобни теми се оплюват и осмиват, просто защото на дамите им е скучно и виждат добър "таргет". Има, разбира се, и момичета, които ще отговарят сериозно, но са рядкост.
Казвам всичко това от уважение, защото майка ми е в графа 55+ и не ми се ще някой да  прояви подобно отношение към нея, каквото най-вероятно Вие ще срещнете тук.

Басейнът

двама в басейна

Хапване и пийване

И тези три неща