Писма

Писмо до Нея.

pishemИ така Той е вече на 55+. Ако търси 18-20 годишни, както пееше Висоцки 'здесь про таких не поют'. Но ако търси тебе? Зрялата Жена на 40+? На 50+?
Замислете се уважаеми дами.
Става дума вече не за избор на баща на вашите деца. Става дума за това, че и на жените е нужен релакс. Пълноценният сексуален контакт е не просто 'изпразване'. Това е букет от обмяна на позитивни енергии. Отваряне на чакрите, му казват пък индийците. Ин и Ян му казват пък китайците.
Даже и да сте била млада лъвица, чиято основна цел е била как да го издоите, вече е време да станете 'идейна рационалистка'.
Нека да ви кажа в това си писание бивши светски лъвици, че на тази възраст вече не е добре само с 'дай'. Добрият подход е да покажете, че и вие сте заинтересовани от неговия успех. Не, не става дума, както една моя бивша колежка, да му искате заем и да започнете собствен бизнес. Тя, вече развелата се с Него, ми каза: оо, Йордане, нищо няма да му връщам от този заем. А за да я разберете що за характер беше като жена, ще ви разкажа случай, който тя сама ми разказа. Бившият и съпруг, макар и някакъв бос, не искал да си събува чорапите извън спалнята. За да го превъзпита, нашата взела и вместо носна кърпичка му пъхнала чорапа в джоба на сакото. И оня ми ти бос, на аперитивка взел и вместо носна кърпичка си извадил чорапа. И докато се усети, обстановката бая се разведрила за негова сметка. Е? Как да не се стигне и до развод при такива отношения? Това с разводите може и да е пример за успех за повечето жени на средна възраст, но искам да ви информирам, че когато бизнесът на тази дама все пак потръгна (тя наистина беше много амбициозна жена), тя ставаше в 5 часа сутринта и до вечерта юркаше и порастналите си деца да работят заедно с нея. Това ли е Животът!? Да се блъскаш отново отначало на средна възраст?
Която си е избрала и този път - отново да повторя: прав и път.
Тук ще говорим за тези Жени, които знаят, че не са родени да изпълняват сталинския лозунг, че 'женщина болшая производственая сила в колхозе'.
Тук ще говорим за тези Жени, които знаят, че светът все още има два пола, че все още в ГПК мъжът се води глава на семейство и т.н. И ще говорим, че силата на една Жена винаги се е проявявала в кревата.
Но годините са си години. Затова основен съвет: Жени, заредете го с оптимизъм!
Той не може да не оправдае вашето доверие, ако вижда, че Тя на него се надява.
Ако обича вкусна храна - пригответе му я вие в къщи. Ако става дума за някакъв 'нестандартен' секс - успокойте се, ако още не сте пробвали - има обезболяващи гелове и не боли.
Единственото правило с годините е, че на вас не ви трябва мъж-баба. Или не дай Боже да се кефите на функцията болногледачка. Щом искате Лидер - споделяйте пълномощия. И отговорности!
Както виждате, тук не става дума за богатства, екзотични острови и т.н., а преди всичко за Животът като начин на употреба, както се казва един роман.
За да бъда разбран правилно отново, ще цитирам пак Висоцки. Той беше кумир на нашето поколение точно защото съумя с едни нищо и никакви уж хумористични песнички да разкрие Сърцето на епохата.
И така, Висоцки:
Соглашайся хотя бы на рай в шалаше, Если терем с дворцом кто-то занял!
За незнаещите руски ще преведа този път:
Съгласи се на поне на Рая в колибата, ако някой вече е заел дворецът с кулите.
Нататък следват продължения за Рая в колибата.

За днешните БГ-Мами

Тъй като този проект по замисъл е изцяло мой, а аз съм си мъжкарче, реших, че все пак трябва в него да има мнения и на Жените в зряла възраст.
И, за да си реша проблема, реших да се регистрирам и отворя тема в най-уж женския форум 'БГ-Мама'.
Регистрирах се надлежно с името си и мейла си. И отворих темата '55+ живот на село' без всякакви увъртания. Както и без всякакви увъртания и си изписах че я отварям в женския форум с идеята да намеря съидейнички и защо не и авторки по темата на проекта ми.
И Боже мой! Хванах се за главата! Само за няма и час над 40 жени ми писаха. И всичките като ме погнаха! Една ме подхвана че как така без ремонти, нали като протечал покрива... Обясних и, че едно е поддръжка на имот и друго безсмислена смяна на здрава дъска на пода с гранитогрес например. Ясно е, че счупените цигли по покрива си си ги сменям.
Повечето смятаха, че трябвало имота на село да се продава. Нямало смисъл. Пиша аз в отговор на такива 'женки', че едно е да бумти печка в тишината и друго сметката за енергия в София. Отговориха ми че предпочитали не тишината и че си имали парно.
Някаква нагла ми написа че 'имам си апартаментИ в София, давам ги под наем, защо да стоя на село и да не ходя на почивки в чужбина?'. Идеше ми да и напиша, че така тя и такива като нея скоро ще ни докарат до ново отваряне на трудовия лагер в Белене за поправяне на лица с нетрудови доходи, ама и тази изтърпях без да и отговарям.
Друга написа 'ооо, този си търси жена, защото не може да си хване'. Трета и отговори 'ама защо да не си търси човекът'. и т.н. и т.н. простотии.
Някакъв отвратителен 'диспут' се получи. Явно защото наистина повечето вече и интернет-пространство е под контрола на 'КОЙ' и ултралиберастите на Сорос.
Защо смятам така?
Ами защото и мен ме цензурираха 'свободните' 'медии'.
Какво се случи?
Ами една дама все пак написа смислено, че еди коя си група във Фейсбук може би е с виждания подобни на моите и било добре да се свържа с тях.
Отговорих на дамата (цитирам се точно), че в тази вече даже наглееща шпионска мрежа (имайки предвид Фейсбука на Цукърбърг) нямам желание да обсъждам каквото и да е.
И знаете ли какво се случи веднага след това?
Изведнъж тема в БГ-Мама, набрала само за час-два над 400 посещения и над 40 коментара беше изтрита!
Ей така!
Без никакво предупреждение от никакъв модератор!
Просто всичко изчезна все едно не е било.
Имайте предвид какво ви разказвам, защото това вече е сигнификантно за това какво ни чака и къде и как живеем.
Все пак на собствениците на БГ-Мама да разкажа, че съм публикувал мои материали в бившия на тогавашния ДКМС в-к 'Орбита'. Говорил съм и по радио 'Хр. Ботев' преди 10-ти ноември. А даже и БиБиСи направи интервю с мен и все пак го пусна след 10-ти ноември!
Т.е. такава цензура и подтискане на различно мнение до сега в България, твърдя отговорно! в последните 30 години не е имало!
Пфу!
==========
ПП
За да бъда разбран защо съм написал така за Фейсбук на Цукърбърг ще се доизясня тук, че не смятам да е работа на някого дали аз познавам този или онзи, освен ако не съм заподозрян в извършване на престъпление и не ме разпитват оторизираните за целта от Закона органи. А вижте с какво ми е пълна електронната поща от цукърбъргското ЦРУ:
...Познавате ли Ivaylo Muhata, Filizfiliz Filiz и 8 други?
Познавате ли Aneta Ivanova, Ваньо Василев и 8 други?
Познавате ли Hristo Gerassimov, Веселин Стефанов и 8 други?
... всееки божи ден!
А защо написах че Фейсбука му на цукърбърг е и наглееща мрежа?
Ами ето и други мейлове пак от там до мен:
'Йордан, имате 7 нови известия и 1 сръчквания'
Дали си представяте, че Те вече имат нахалството и да ни сръчкват!?
Не знам дали Вие сте съгласни  да ви сръчкват, но аз все още се считам за Свободен Човек!
====================
ППП
Все пак една дама, явно знаеща какви са порядките под гнета на режима на 'кой' ми прати лично съобщение, което модераторите на БГ-мама явно не посмяха да изтрият.
И това съобщение ми е доказателството, че всичко, което казвам е истина.
Ето цитирам съобщението:
Привет, не зная дали наистина сте мъж и доколко сте сериозен, но с най-добро чувство ще напиша, че може би не сте на най-доброто място. Това е форум, в който доста често подобни теми се оплюват и осмиват, просто защото на дамите им е скучно и виждат добър "таргет". Има, разбира се, и момичета, които ще отговарят сериозно, но са рядкост.
Казвам всичко това от уважение, защото майка ми е в графа 55+ и не ми се ще някой да  прояви подобно отношение към нея, каквото най-вероятно Вие ще срещнете тук.

Басейнът

двама в басейна

Хапване и пийване

И тези три неща