Ин и Ян, Венера и Марс

Във физиката учените отдавна освен класическата нютънова физика за гравитацията, силата и контрасилата и т.н. ползват и най-новите вече доказани течения. Не говоря за теорията на относителността, която май като всичко еврейско ще се окаже и тя една ловка измама. Става дума за квантовата физика, уравнението на Шрьодингер и изобщо квантово-вълновото отношение материя-енергии.
И за мене е много чудно, след като физиците отдавна вече не се съмняват във връзката материя и енергия и във вълните в пространството, като за чий съвременната медицина продължава да е на нивото на нютъновата физика? За чий правоверните медици не изследват онова, което вече е изследвано по принцип вече от физиците? Т.е. взаимоотношенията и влиянията на енергийно ниво и при човека.
Само за да стана ясен ще дам следния пример: Никой не се съмнява че има душевно болни хора. Добре, има душевно болни а няма душа. Има психосоматични отклонения за медицината ама тя 'лекува' с химии жлезите ни. И след като е ясно, че няма ни една жлеза у човека която да отговаря само за синтеза и баланса само на един хормон или там само на едно изобщо химично съединение, тогава с каква логика се атакува тази жлеза само с едно химично съединение в едно лекарство? Съвременните 'лекарства' вече се придружават не с един а с по три-четири листа списъци с противопоказания. Това да ви говори нещо? Че лекуват едно а увреждат куп други неща.
Поради тази причина ние, зрелите хора, нека поне към тялото си наистина проявим зрелост.
massНай-простичкия начин за съчетаване на нютъновата механика с вълновите теории за полето при човека се нарича МАСАЖ.
Не става дума за усукани чуждици като кундалини, чакри, ин и ян и т.н.
Става дума за обикновен класически масаж, вкл. и масажът на простата на мъжа си е класически масаж.mass1
Масажът задължително се прави от жена на мъж и от мъж на жена за да се получи наистина взаимно полезен енергиен обмен. Правете масажа поне два-три часа преди или след секс.
Правете масажа с любов и желание наистина хубаво да 'разтриете' половинката си.
Няма не мога и не знам как. Както и да го правите, щом е с любов и желание, ще се получи ефект.
За всеки случай, аз тук прилагам три схеми, от които ясно се вижда как е най-добре да се масажира човешкото тяло. Последната е специалния масаж за възрастния мъж - масажът на простата.
При масажа е най-добре да ползвате смески от етерични масла. Аз имам специален проект отделно за билките и етеричните масла. Тук само ще спомена иланг-иланг за да и е приятно на Нея и пачули за да е омаян Той.
Ако имате кътче в градината, където няма как някой външен да надникне - правете масажа навън сред Природата. mass3Само после хубаво се загънете и полежете заедно за малко. Ако правите масажа вътре, запалете поне една ароматна свещ или малка горелка на биоетанол с добавено в него малко етерично масло.
В следващи статии ще опиша и техники с използване на вендузи, кристална захар или хималайска сол и разбира се самомасажи с използване на различни вибратори и вибрационни колани.

----------------------

ПП

Статията съм си я писал аз. Но понеже рядко някой у нас може да роди нещо оригинално, предупреждавам, че по закон поне Явор Колев не би трябвало да слугува само на янките, а да преследва и тези, който крадат авторство и от българи. Затова ако копирате - задължително слагайте кой е автора.

Басейнът

двама в басейна

Хапване и пийване

И тези три неща