Практическа сексология за зряла възраст

В политическия си проект (http://jj-bg.info) често цитирам един на моята възраст бивш руски кагебеец, който точнo като мен вижда и мошиите на т.нар. 'преход' и като мене не се притеснява да излага реални факти, въпреки, че него там в Русия вече естествено го погнаха и разни инспекторки и прочие чиновнички.
Но се оказа, че с Булочников (така се казва бившият кагебеец) имаме общи виждания и за жените.
Затова тук, в този си проект, сега ще преведа една негова скорошна статия, а после, естествено, ще допълня превода и с мои виждания и с превод и от друг много подходящ за целта материал.
Статията си Булочников започва с един разкошен цитат от Лев Толстой. Та, Толстой бил написал: 'опасна е не тази жена, която те е хванала за кура, а тая която те е хванала за душата'. (Извинявам се, но цитирам дословно).
При това, продължава Булочников, колкото е по-доминантен самецът, толкова са по-малки шансовете да бъде удържан с помощта на секса. Bсеки мъж си има свой предел на безумствата, при достигането на който предел, колкото и да е 'дива' в кревата жената, няма ефект, а даже може да му стане и отвратителна.
Обезпеченият мъж е мъжът над 40. На него също му се приисква да побезумства от време на време, но вече бързо му минава. Защото той, мъжът над 40-те иска вече покой и уют.
Ако не се задълбочаваме в теорията има тестостероново влечение. Чисто полово. Но то е кратко. Да речем 6 часа в денонощието и то когато си млад. Е, още 8 часа спите. А останалите 10 часа в денонощието все пак трябва да правите нещо с Нея.
А има и окситоциново влечение. Това е влечение без сексуални действия. Усещане за нежност, уют, доверие и топлина. Такова влечение може да продължи и години. То може да затихва, може и да се усилва. Защото тези два хормона (тестостерон и окситоцин) си взаимодействат.
Ако един мъж отива при жена, която не е ни млада ни красива, значи не му достига именно нежност и уют. И колкото и да го дърпаш за члена това няма да компенсира липсата на топлина. Щом той отива при млада, и да се трепите и да не се трепите, с младата конкурентка чрез секс няма да се справите. Но ако имате правилен подход, то победата все пак ще бъде ваша. Младата съперница едва ли може да даде уют, топлина и покой. Е ако много умна и тя ще успее, но на днешно време никоя майка не си възпитава дъщерите както трябва.
Затова никога не пилете на неверния си съпруг. Разумната тактика е да си го къткате да остава повече време с вас. Нахранете го, стоплете го. Приласкайте го. Младата скоро няма да издържи на вашата тактика и ще започне тя да му пили. И... готово.
Ако мъжът ви е тръгнал с друга и ви душат емоции от това не ревете. Поне пред него. Опитайте да смените прическа, дрехи и въобще имидж. Поекспериментирайте. Първо това отвлича мислите и второ може пък на вас да клъвне друг. А това незабавно ще ви вдигне самооценката и настроението.
И още малко теория.
При мъжете най-силното влечение за секс е към 15 и после бавно започва да намалява. А при жените е обратно. С възрастта при тях половото влечение нараства и преди климакса им е най-силно. Т.е. кривата на желанието за секс при мъжете върви надолу а при жените нагоре. И тези две криви задължително някъде се пресичат при всяка двойка. Обикновено към 40. И не забравяйте за децата. Даже и мъжът ви да ви уверява, че не иска деца, ако ви е дошло времето просто раждайте! Това е генетика! Скоро той ще започне да обича детето. Не веднага, но след 8-9 месеца когато то (детето) стане красиво малко и игриво човече. Статистиката доказва, че мъжете по-често напускат бездетните жени. А даже и да ви избяга, все пак ви остава детето. няма да умрете самотна. Пък и днес има и мъже които охотно вземат жена с дете. Защо ли? Защото след 30 на бездетните започват да им щъкат всякакви червейчета в главата. Ту в секта някаква ще вземе да се запише, ту месо ще спре да яде, ту даже от глад ще се увреди. И после ще хукне пък по знахарки и екстрасенси. А след 40 пък бездетната и самотна съвсем изкрейзва. Че и принципи си изработва. И то такива принципи, че никой мъж да не припари около нея. С такива принципи даже и да припари някой най-много импотент да стане.
В общи линии, с малки съкращения от мен, това са бележките на Булочников.
И докато неговите бележки са по-скоро констативни, то друг един руснак в статията си направо дава полезни съвети какво да се прави.
Статията започва, с бележката, че жената е като цвете. При това не полски разцъфнал бурен а нежно саксийно цвете, което трябва да бъде обгрижвано. И който оставял такова цвете без поливане и без надзор вършел престъпление.
Защото жената била и като дете.
Можело детето да е умно и талантливо, но никой не оставял точно такова пък дете на произвола на съдбата.
Общество, казва руснакът, в което на жената се дава пълна независимост и самостоятелност е болно общество и закономерно е обречено на измиране. Защото жената не можело да бъде независима. Жената в никакъв случай не трябвало да се оставя без надзор.
И това добре се разбирало сред тези народи, които Запада днес счита за примитивни. И които народи стават все по-голяма част от човечеството.
Вие можете да им се хилите, да ги презирате, но те с всяка година стават все повече и повече. Вие можете да се хвалите колкото си искате с достиженията на вашия си прогрес в сравнение с тях, но те стават все повече. Вие можете колкото си искате да ги побеждавате, да ги трепите с разни високоточни оръжия, но те са все повече и повече.
Вие можете да ги считате за ваши слуги, които да ви мият тротоарите и тоалетните, но те стават повече и повече и около вас. В това число повече и в Москва и Петербург, а не само в Париж и Лондон или в Монреал и в Ню-Йорк.
Независимо дали ви харесва или не, бъдещето на Планетата е на тези етноси, които са съхранили в себе си част от животинското, природното или диво ако по-ви допада начало.
И един от главните постулати, един от главните признаци за оцеляване (или напротив за деградиране) на етноса е отношението му към жената.
Перспектива за в бъдеще имат само тези народи, при които жената е лишена напълно от независимост и каквито и да било намеци на самостоятелност.
Ако ти си родил момиче, не забравяй, че да го отгледаш и да го изучиш е само част от родителските ти задължения. Основното ти задължение е и да я омъжиш. При това именно ти (бащата) за когото считаш за нужно. За свадбата на децата трябва да се договарят родителите. И децата им трябва това да го считат като закон.
Тук не мога да се сдържа да не цитирам дословно:
Разумеется, женщина должна рожать столько детей, сколько прикажет ей муж.
Разумеется женщина должна быть для мужа покорной рабыней.
Разумеется женщина должна воспитывать детей так, как ей укажет муж.
За незнаещите руски да го преведа все пак:
Разбира се, че жената трябва да ражда толкова колкото и каже съпругът и.
Разбира се, че жената трябва да е покорна робиня на мъжо си.
Разбира се, че жената следва да възпитава децата както и указва съпругът и.
И пак цитат:
Само собой разумеется, что многожёнство - это совершенно нормально.
Само собой разумеется, что женщина не вправе лезть в политику - никак. В том числе - она не может никого избирать, и не может быть избираема.
И пак превод:
От само себе си се разбира, че многоженството е съвсем нормално.
От само себе си се разбира, че жената няма право да си пъха носа в политиката. В този смисъл тя не може да избира или да я избират.
И пак цитат:
Понятно что родственники головой отвечают за то, чтобы женщина не досталась иноплеменнику.
Народ, который допускает, чтобы его соплеменниц топтали и оплодотворяли люди другого племени - права на уважение не имеет.
И пак превод:
Разбира се, че роднините отговарят с главата си даже за това жената да не бъде обладавана от други народи.
Народ, който допуска своите съплеменнички да бъдат оплождани от хора от друг народ не заслужава никакво уважение.
Ако един мъж считал че жената е равна на мъжа, значи такъв мъж бил наистина равен на жената, т.е. латентен педераст.
А за всички, които считали, че руският автор преувеличава, той съветва да се прочете Библията. Аз, казва руснакът от себе си практически нищо не съм добавял. Там в Библията така си пишело за отношенията Мъж-Жена.
Перифразирайки Наполеон руснакът казва, че жени, които не искат да се покоряват на своите си мъже, ще се покорят на чуждите. При това при доста по-лоши условия. (Бел. ЙЙ. Прав е като се има предвид как се отнасят с жените да речем в Япония или в арабския свят).
Такава била Природата на Жената, завършва руснакът. Той, авторът, не бил написал нищо обидно за жените. Те сами си мечтаели даже за такова отношение. Жените просто от време на време несъзнателно искали да се почувстват робиня на някого, вещ, нечия принадлежност, която я тъпчат както петел кокошката, при това без някой да я пита колко и кога да я тъпче.
И този факт на Женското начало трябвало просто да бъде разбран завършва руснакът.
И понеже от тази втората статия посъкратих повече за да не ме набият разните соросоиди у нас, давам и линк към оригинала на сайта на Олег Боровских
https://ogbors.livejournal.com

Басейнът

двама в басейна

Хапване и пийване

И тези три неща