За още едно приятно занимание на село

Преди време, както писах, Карбовски по телевизията показа как се връзва жена с еротична цел и пръв каза терминът с който това се нарича по света: Шибари.

shibaryШибари се води изкуство за връзване на жена с еротична цел. Дали е възбуждащо аз не знам, но съгласете се е интересен и релаксиращ начин за прекарване на почивката си като сте само двама сами в селска къща със закрит двор. И понеже Карбовски го показа грубо и вулгарно, аз искам да предупредя:

Първо искам да предупредя, че тук, в тази ми статия, не става дума за болезнено стягане. Не става дума и за ползване на ония, яките конопени селски въжета, които са ползвали по каруците.

Най добре е да си закупите меко, капроново и леко разтегливо въже с диаметър около 8-10 мм. По-добре да е черно за да се откроява плътта. Имайте предвид, че трябват много метри, ако сте решили да връзвате цялото и тяло. Аз признавам, че до сега не съм връзвал жена по шибари, но като гледам схемите, нали съм и математик, смятам, че определено трябват над 10 метра. За всеки случай купете 15 метра.

И запомнете, целта на шибари не е да обездвижите жената за някой кол или да и причините болка чрез стягане и не дай Боже спиране на кръвотока към някой орган! Тук, за разлика от Карбовски, аз НЕ препоръчвам да окачвате жената.  Т.е. изобщо не търсете яки въжета и ченгели. Целта на шибари, пак казвам катоshibary2 изкуство разглеждано от мен, е да подчертае определени еротични части от женското тяло. На първо време да изпъкнат и се подчертаят циците, коремчето и пубиса и със срамните и устни. Както и на по-възрастните жени да им пооформи най-еротичните части.

Поне аз така разбирам шибари ако говорим за приятно прекарване на времето.

Можете да тръгнете с цялостно връзване на цялото и тяло, както е показано на първата схема-ръководство. А можете да вържете само циците или само ханша и с бедрата и и срамните и устни както е показано на втората схема.

Можете, вместо въже да закупите специално направени от бели мъниста трансмисионни въженца за ролетни щори за прозорци. Те са дълги и са също безопасни. А можете да закупите например от баумакса тънка метална верижка (синджирче) на малки топченца, които също се продават на метър.

А можете и да ме викнете и аз да помагам... все ще я вържем някак си ( майтап ма Уили ).

Приятни упражнения!

Басейнът

двама в басейна

Хапване и пийване

И тези три неща