Теста на селския котак

Не знам дали знаете какво означава пилаф? Пилаф е турска дума за ориз с месо. На Обнова спират всички автобуси за към Русе. На Обнова има и едно заведение, стопанисвано от турци. В него винаги има някакъв пилаф и аз винаги си купувам за да има какво да вечерям като се прибера на село. Този път (началото на юни) като си ходих за да извадя и напълня вече за този сезон и надувното си джакузи и надувния си басейн (евтини, но истински заместители на големите пари, които загробват нашите крадци от т.нар. ни елит), аз си купих на Обнова ориз на фурна с пиле.
Вечерта, вече като бях се разположил на село сред Природата и си вечерям на тишина и свещи и факли, изведнъж от терасата ми най-спокойно и нахално нахлува някакъв мърляв котак. Като го гледах какъв е измършявял и изранен, ми дожаля и му дадох крилото на пилето. Маалее... за няма и секунди и на земята нямаше нищо! Включително и знаете какви са едри костите на днешните 'пилета'. Даже не чух щракане на зъби в кости. Всичко беше даже излизано.
cotsex6Преди това, за аперитив, с водката, си бях занесъл и бурканче с хайвер от там 5 лева от лидъла. Разнежен за котака, вземам аз една кафена лъжичка и му сипвам малко от хайвера. Оня го подуши и... го заряза! Представяте ли си какво общо има това там в бурканчето с хайвера? Даже един огладнял селски котак, който изрупва и кокалите, не пожела да го хапне.cotsex1
Оставих бурканчето така без да го хапна повече. Все пак, както беше казал Марк Твен, и аз съм човек и аз искам да живея.
Очаквайте по-нататък рубриката ми за теста на котака. Т.е. какво ни тикат ГМО-тата на Запада днес вместо храни.
Сега да продължа с вечерта на село и защо всъщност слагам тази си статия в раздела за хубавите неща.
Докато котакът мъркаше на земята под стола ми, от терасата скочи и се домъкна както се оказа и една котка. На нея дадох някакви остатъци от вече руска рибна консерва (от берьозката), които тя се утрепа да дрънка кутийката по земята, докато ги излиже всичките.
През това време, както се вижда на снимката котакът чинно си стоеше и си я чакаше да се нахрани. (Онова бялото между до котака и котката е 'хайверът' на лидъла).
После?
Ами после се случи това, което е нормално да се случи на село сред зеленина, чист въздух и сухо и топло лятно време. Котакът яхна котката ииии... се понесоха. Котката твърдо не се противеше, не ръмжеше и изобщо се получи един страстен но иначе явно по взаимно съгласие секс.
Голямото шоу за мен се получи накрая.
Когато вече бяха свършили и котката спокойно си седеше на стъпалото от топъл бетон, котакът пак си го извади и взе че си го прилежно излиза.
cotsex5Не знам какво беше това. Навремето имаше виц, дето грузинецът учел сина си, че след първия секс в първата брачна нощ трябвало задължително да си направи и една чекия пред новата си жена. Когато синът попитал 'ама тате защо', грузинецът му казал: 'ами за да и покажеш, че можеш и без нея'. Та аз, като гледах какво направи котака СЛЕД, се сетих за този виц. Вероятно зоолозите имат и друго обяснение за самоминета.
Както и да е. Важното е че Майката Природа ни показва колко хубаво може да бъде на село. Даже и да си котак и котка. Стига при котака да скочи и котка де.

Басейнът

двама в басейна

Хапване и пийване

И тези три неща