Люлка две в едно

Вече минаха месеци време откак стартирах този си проект и мога да правя изводи на база статистиката на посещенията му. Изненадан съм, че и в проект, изрично ориентиран към зрели хора, пак най-интересната тема е секса. (В този ми случай рубриката 'и тези три неща').
Мислех, че оригиналните ми мои и изпитани от мен идеи за защита на дома или процедурите за релакс и здраве ще предизвикат повече интерес.
Изводът ми е, че или този проект не се посещава от тези за които е, а само от младежи, или няма вече никой от т.нар. средна класа в България. Защото и за окралите ни реститутки и за доносници на ДС, назначени за капиталисти, ми е ясно, че не им е интересно да почиват на село у нас вместо в чужбина. Както ми е ясно, че и да говориш на останалия у нас българин, обиран до вече оскотяване от всякакви монополи, назначени от ДС за капиталисти 'работодатели' и безбройна ГРОБаджийска чиновническа сган за басейн, макар и евтин и надувен, е все тая.
55liulkasexНоо, щом посетителите ми се увеличават непрекъснато, шоуто трябва да продължи. Интересът клати феса, казвали комшиите.
Щом интересът е към само оня, древен, първичен и даже атавистичен инстинкт - нека да обясним на младите, че и преди незаконния преврат на ДС е имало секс.
Новата ми идея?
Ако разгледате и другия ми проект с мои системи за дестилация на билки и алкохол, ще се убедите, надявам се, че умея да ползвам стоките от типа на 'с възможно двойно предназначение', както казваха у нас военните, когато имахме армия.
Сега ще стане дума за точно такава интересна стока за двора на село - люлката.
Не, не си мислете за оная древна селска люлка от една дъска и едно въже, на която момците качвали момите на времето.
Видях из руските сайтове за направи си сам чертежи как сам да си направиш люлка за секс. Слагаш дамата в такава люлка ии... не се мориш поне.
Пък и тя не си напъва краката нагоре в зряла възраст.
Руснакът предлагаше да се направи люлката от автомобилни предпазни колани за безопасно шофиране и от ремъци на раници.55liulkaselo
Аз като гледах предназначението на такава люлка се сетих как като ми гостува познато семейство на село, женката му на приятеля ми се напъха почти цялата сама и стана почти на вързоп, на люлката, която бях окачил (купешка люлка, както се вижда от снимката). В смисъл аз обикновено като не ме мързи люлката си я слагам над басейна, така че краката ми да са във водата. А тя седна в люлката и се отпусна назад и си прибра и краката горе в коленете. (Е, беше с джинси... за съжаление). Та, спомняйки си този факт, аз реших, че няма смисъл да обяснявам руската идея с предпазните автомобилни колани и да си губя времето и да я изпробвам преди да ви я предложа, след като имам своя си работеща идея пак. Ето какво предлагам:
Купувате обикновена градинска люлка ама от тези тип почти хамак (като тази на моята снимка). И и добавяте само по една верига или здраво въже с по един дамски ластичен широк колан за кръста им. Добавката всъщност е за да може дамата да си промуши краката в закопчания подходящо колан и с карабинки да и ги вдигнете и окачите подходящо нагоре.
Гледайки снимките на стандартно продавана купешка люлка за секс в секс-магазините и снимката на моята пак стандартна градинска люлка, както и една снимка от един секс-сайт, която съм приложил, мисля, че и сами ще се сетите за какво са примките от ластични дамски колани за окачване на краката и.
55liulkaНе е сложна добавката и не изисква чак майсторлък.
Тук по-важното е окачването на люлката. Трябва предварително да прецените височината и и то при седнал в люлката човек, за да се окаже дамата 'на подходящото място'. И после да добавите екстрата с двата колана, окачени на карабинки също на подходяща височина, за да може и краката на дамата да са в удобно и на двама ви положение.
Все пак, ако не можете сами - поръчайте ми и ще ви доработя страндартна градинска люлка в тип секс-люлка. Една такава градинска люлка по бриколажите и баумаксите обикновено струва 30-40 лева. А ако искате нещо оригинално, има един все още жив и здрав старец от едно русенско село, който все още плете истински конопени въжета и връзва всякакви хамаци и други такива. Децата му явно не са против бизнеса му и са открили и тук, в София, представителство на производството на баща си. Т.е. можете да развихрите въображението си и да му поръчаме на стареца поръчкова люлка. От Вас да останат само възглавничките. Старецът определено не е 'бизнесмен' на ДС или от обръчите на ДпС, т.е. цените му са разумни.
Накрая предупреждение!
Най-важно е да не забравяте: люлките се предполага, че ги правят здраво, но окачването си е ваша работа. Затова окачвайте СТАБИЛНО и ЗДРАВО!!! Само на поне двуцолови железни тръби или дебели дървени греди!
За да не стане сакатлък.
Предупредих ви.

Басейнът

двама в басейна

Хапване и пийване

И тези три неща