55+

Сложете червената точка!

Защото тук не става дума за 18+ А както се казва и проектът ми - става дума за цели 55+!

chasНяма как без темата за секса, когато става дума за пълноценен живот.

Природата ни е създала да се размножаваме. Затова и човек е Човек само докато Може. Щом една зряла жена не прави секс тя не е Жена. Щом на един мъж не му става той вече не е Мъж. Това е!  Съжалявам разните патологични отклонения.

Знаете ли, че на времето, когато в тъмното Средновековие са се поизтребили в Европа из разните 30-годишни, че и 100-годишни войни,  и не достигали мъже, т.нар. християнски папа официално разрешил многоженството в Европа?

Не ви се вярва!? Но е факт!  Факт е, че една фундаменталистка по съществото си църква стига до отхвърляне на основните си канони когато вижда, че Животът си го иска.  Защото козата си иска пръч! Пардон, извинете, както казвал бай ви Ганьо, но Жената си иска Мъж!

Питайте я. На 55 вероятно и тя няма да ви излъже. Защото вече отдавна ги няма онези властни бабички, като майката на Иван Вазов, баба ви Съба, която е изгонила жена му Болярска и е оставила Патриарха на българската литература без потомство. Т.е. Животът си е Ваш! Никой не ви пречи за нищо на тази вече възраст.

Мисля в тази рубрика да не ви обяснявам за тичинките и пчеличките, които ги опрашват. 

Мисля да си говорим за игрите, играчките и сценичното ви майсторствео. Защото става дума за наистина Пълноценен живот. С еротично бельо, с играчки, но и с идеи.

 

 

 

След Карбовски може

И така, в събота вечер (25 февруари), в най-гледаното време (полоса 18-20 часа) по най-американската телевизия у нас (битиви), Карбовски рекламираше садо-мазо и обясняваше и показваше надълго и нашироко какво е шибари (връзвания с цел обездвижване на жената с цел безпомощност при секс).
Аз съм човек, който много е чел. Естествено, че знаех какво е шибари. Но определено имам по-друго отношение към жената, от това, което мръснишката битиви рекламираше.
С възрастта наистина сексът е вече това което прави връзката между един Мъж и една Жена човешка. Защото наистина трудът, който уж от маймуната направил човек, стоково-паричните отношения и изобщо капитализмът като най-висша форма на експлоатация изтриват всякаква нежност и даже бих казал изобщо човещина между хората.
fet1Слава Богу, сексът не е само осеменяване а и форма на общуване, приемане и предаване на енергии и май наистина и нещо свръхнаучно в отношенията мъж-жена.
Как с времето да сме си пак интересни освен, че 'Тя' си търси зарядно за портомонето а 'Той' проститутка?
Ами имам идея.
Не казвам, че съм открил топлата вода.
Но нека ви обърна внимание на това, какво се разбира под английската дума фетиш и фетишисти.
Нормално в порното под жанр фетиш се разбира филм, в който дамата е в някакво интересно еротично бельо.
Е?
Какво по-добро решение за интересен живот когато сте на 55+?
Когато я 'облечете' в черно дантелено бельо със сутиен без чашки и гащички с ципче отдоло?
Стандартната униформа за секс обикновено включва черни мрежести чорапи и колан с жартиери за тях. Ама я добавете и един черен кожен колан на голо? Първо коланът хем и прикрива вече попорастналото и коремче, хем на колана можете да сложите разни интересни бижута и тя просто да разцъфне пред вас. Ще попитате от къде бижута? Ами препоръчвам ви за случая обеците и. Не висящите с кукичките за да не я убодете или и вие да се убодете при по разгорещен секс а клипсове и.fet2
И така един черен колан на корема (може и тип ластичен), една черна мъжка папионка на шията и Тя е вече друга. Можете да и вържете вместо папионка мъжка вратовръзка в тон с колана и бельото. Съгласете се тя става доста по-възбуждаща. Нищо, че и тя е на 55+.Жените са създадени от Природата с идеята да се харесат на мъжете и затова вярвайте ми, че това разкрасяване и на нея и харесва.
Ще ви насоча и към друга проста за реализация идея. 'Сексуалната слугиня'. Една малка сервитьорска черна престилчица не струва кой знае колко. Над нея добавете и една пак сервитьорска, но по-малка бяла вече престилчица. Горе я 'облечете' с т.нар. женски топ от бяла мрежеста материя или просто и вържете бял мрежест шал. В косата и забодете бяла шнола от тия, които повдигат косата назад. Готова е. Ако тя така вземе и измие след вечерята някоя чиния, клатейки голи цици, сексът ви после гарантирано ще е див.
uniform maidИмам и други идеи. Без да я връзвате, окачвате на ченгел, биете и прочие простотии тип Карбовски по БиТиВи. Но, както казват на село: пуйно-пуйно нататък.
 На снимките съм показал как изглежда един черен колан моя идея и реализация (снимката в дясно), както и фетишистки набор от 'гердан' за шията и и сутиен без чашки, само подчертаващ и повдигащ циците и на снимката в ляво. Във видимата половина отпред 'герданът' е от мъниста в широка полоса, а отзад е бял ластик за закопчаване за шията. За да не е съвсем семпло съм добавил и подгердан от стъклени ситни мъниста на които виси бижу от обеца. 'Сутиен' без чашки съм реализирал, като презрамките му във видимата част отпред са от същите мъниста и в същата ширина както гердана, а за обрамчване на циците и съм ползвал камъчета от броеница, нанизани на неръждаема тел, с които съм реализирал отворите. Отново съм добавил и стъклени фини мъниста и бижу в средата на връзката между циците. За повече развихряне на въображението, 'сутиенът' се връзва отзад както някои горнища на бански. Ползвал съм кожени връзки от кожа с почти телесен цвят. Добавил съм двойни връзки с цел или и двете да служат за връзване отзад на сутиена или връзването да е само с едната двойка връзки а с другата да направите връзка и към колана и ако сте предвидили такъв. Коланът, както надявам се се вижда е от ластичен дамски черен колан, който съм срязал и в средата от друг, вече кожен черен колан съм прихванал кожено черно уширение. На тази черна кожена широка част съм закрепил по две метални 'позлатени' листа, бижу с кристал (око) в средата и над него от трети дамски пак колан съм сложил друга красота имитираща златно слънце. Пак да повторя, че към корема и всичко е само трикотажен ластик и плоска кожа. Изобщо, обръщам Ви внимание на безопасността. Никъде да няма нещо на което тя или вие да може даже теоретично да се закачите или убодете! Аз затова неръжадаемата тел съм я 'облякъл' с камъчета от броеница. Широк ластик и мъниста и прочие неща за 'бижута'? Има колкото си искате в магазините за шивашки пособия. И не са скъпи. От вас само идеи се искат. Ако не ви се мисли - поръчайте ми :)

Люлка две в едно

Вече минаха месеци време откак стартирах този си проект и мога да правя изводи на база статистиката на посещенията му. Изненадан съм, че и в проект, изрично ориентиран към зрели хора, пак най-интересната тема е секса. (В този ми случай рубриката 'и тези три неща').
Мислех, че оригиналните ми мои и изпитани от мен идеи за защита на дома или процедурите за релакс и здраве ще предизвикат повече интерес.
Изводът ми е, че или този проект не се посещава от тези за които е, а само от младежи, или няма вече никой от т.нар. средна класа в България. Защото и за окралите ни реститутки и за доносници на ДС, назначени за капиталисти, ми е ясно, че не им е интересно да почиват на село у нас вместо в чужбина. Както ми е ясно, че и да говориш на останалия у нас българин, обиран до вече оскотяване от всякакви монополи, назначени от ДС за капиталисти 'работодатели' и безбройна ГРОБаджийска чиновническа сган за басейн, макар и евтин и надувен, е все тая.
55liulkasexНоо, щом посетителите ми се увеличават непрекъснато, шоуто трябва да продължи. Интересът клати феса, казвали комшиите.
Щом интересът е към само оня, древен, първичен и даже атавистичен инстинкт - нека да обясним на младите, че и преди незаконния преврат на ДС е имало секс.
Новата ми идея?
Ако разгледате и другия ми проект с мои системи за дестилация на билки и алкохол, ще се убедите, надявам се, че умея да ползвам стоките от типа на 'с възможно двойно предназначение', както казваха у нас военните, когато имахме армия.
Сега ще стане дума за точно такава интересна стока за двора на село - люлката.
Не, не си мислете за оная древна селска люлка от една дъска и едно въже, на която момците качвали момите на времето.
Видях из руските сайтове за направи си сам чертежи как сам да си направиш люлка за секс. Слагаш дамата в такава люлка ии... не се мориш поне.
Пък и тя не си напъва краката нагоре в зряла възраст.
Руснакът предлагаше да се направи люлката от автомобилни предпазни колани за безопасно шофиране и от ремъци на раници.55liulkaselo
Аз като гледах предназначението на такава люлка се сетих как като ми гостува познато семейство на село, женката му на приятеля ми се напъха почти цялата сама и стана почти на вързоп, на люлката, която бях окачил (купешка люлка, както се вижда от снимката). В смисъл аз обикновено като не ме мързи люлката си я слагам над басейна, така че краката ми да са във водата. А тя седна в люлката и се отпусна назад и си прибра и краката горе в коленете. (Е, беше с джинси... за съжаление). Та, спомняйки си този факт, аз реших, че няма смисъл да обяснявам руската идея с предпазните автомобилни колани и да си губя времето и да я изпробвам преди да ви я предложа, след като имам своя си работеща идея пак. Ето какво предлагам:
Купувате обикновена градинска люлка ама от тези тип почти хамак (като тази на моята снимка). И и добавяте само по една верига или здраво въже с по един дамски ластичен широк колан за кръста им. Добавката всъщност е за да може дамата да си промуши краката в закопчания подходящо колан и с карабинки да и ги вдигнете и окачите подходящо нагоре.
Гледайки снимките на стандартно продавана купешка люлка за секс в секс-магазините и снимката на моята пак стандартна градинска люлка, както и една снимка от един секс-сайт, която съм приложил, мисля, че и сами ще се сетите за какво са примките от ластични дамски колани за окачване на краката и.
55liulkaНе е сложна добавката и не изисква чак майсторлък.
Тук по-важното е окачването на люлката. Трябва предварително да прецените височината и и то при седнал в люлката човек, за да се окаже дамата 'на подходящото място'. И после да добавите екстрата с двата колана, окачени на карабинки също на подходяща височина, за да може и краката на дамата да са в удобно и на двама ви положение.
Все пак, ако не можете сами - поръчайте ми и ще ви доработя страндартна градинска люлка в тип секс-люлка. Една такава градинска люлка по бриколажите и баумаксите обикновено струва 30-40 лева. А ако искате нещо оригинално, има един все още жив и здрав старец от едно русенско село, който все още плете истински конопени въжета и връзва всякакви хамаци и други такива. Децата му явно не са против бизнеса му и са открили и тук, в София, представителство на производството на баща си. Т.е. можете да развихрите въображението си и да му поръчаме на стареца поръчкова люлка. От Вас да останат само възглавничките. Старецът определено не е 'бизнесмен' на ДС или от обръчите на ДпС, т.е. цените му са разумни.
Накрая предупреждение!
Най-важно е да не забравяте: люлките се предполага, че ги правят здраво, но окачването си е ваша работа. Затова окачвайте СТАБИЛНО и ЗДРАВО!!! Само на поне двуцолови железни тръби или дебели дървени греди!
За да не стане сакатлък.
Предупредих ви.

Виаграта ми

55viagraНаскоро видях сладък руски лаф. Че откак фармацевтите измислили виаграта, животът на пенсионерите станал много по наситен и емоционален. Не знам, може и да има нещо вярно. Според зодиака ми аз съм Водолей, а водолеите обичали да експериментират.
С Виагра не ми се е налагало да експериментирам, но мой приятел на моята възраст ми каза, че действала много лошо на очите.
Иначе се познавам с една китайка на Илиенци, която продава всякакви китайски билки и бъркочи. С думите 'туй хубав', 'туй прави така' (и ми показва юмручето си в оня жест до лакътя) тя все пак ме нави да си купя едни билкови китайски капсулки, на които на английски пишеше макс пауър. Когато се прибрах, за всеки случай отворих една капсулка и от вътре наистина се посипаха някакви смлени тревни смески, а не бял прашец. Беше преди време вече. Глътнах едно преди акта и се оказа, че наистина действа, ноо после пък имах киселини в стомаха.
Затова описвам тези неща. За да знаете, че явно има и странични ефекти.
Аз самият като съм чел това и онова за билките (вижте специализирания ми сайт за билките на zdrave.otbg.eu ), съм стигнал до извода, че няма една билка а си трябват смеси. И още по-важния ми извод е че не е добре да се мисли за нещо което моментално преди секса да се взема а е добре да се пият билкови смеси по малко но регулярно. За мъж е добре да се пият билки за простата, за кръвоносните съдове и общо тонизиращи и имуностимулиращи.
Какво правя аз?
Ами първо лятно време си бера цвят от магарешки бодил и го слагам в алкохол да стане спиртен извлек. Част от цвета залагам и в зехтин да стане и маслен извлек.
Иначе си правя екстракт от едновременно заложени в екстрактора мурсалски чай, бабини зъби, дяволски уста, ехинацея, енчец и зелен чай. И на гладно си пийвам по една-две все едно супени лъжици.
Как би изглеждала една гарантирано хубава секс сесия на село с Нея?
Ами докато си пийвате ракийката със салатката, на някоя от лъжиците с гребнато от салатката сипвате и малко от масления извлек от магарешкия трън и си я хапвате.
Накрая, вместо конячето с кафето си сипвате малко от спиртния извлек от магарешнкия бодил, а в кафето може да сипете и малко брашно от перуанска мага. За десерт може да си купите сушени плодчета от черница, ако не сте се сетили да си наберете и изсушите.
След такава комбинация няма начин да няма начин.
А за да е удоволствието пълно и за нея и за вас - мацнете си по маалко на вас си масло от пачули а на нея от иланг-иланг. Естествено запалете ароматни свещи и не се стеснявайте да изпробвате малко еротично бельо. Даже и да го правите след обяд в градината.
И помнете: най-важното е желанието за релакс а не виаграта.

За още едно приятно занимание на село

Преди време, както писах, Карбовски по телевизията показа как се връзва жена с еротична цел и пръв каза терминът с който това се нарича по света: Шибари.

shibaryШибари се води изкуство за връзване на жена с еротична цел. Дали е възбуждащо аз не знам, но съгласете се е интересен и релаксиращ начин за прекарване на почивката си като сте само двама сами в селска къща със закрит двор. И понеже Карбовски го показа грубо и вулгарно, аз искам да предупредя:

Първо искам да предупредя, че тук, в тази ми статия, не става дума за болезнено стягане. Не става дума и за ползване на ония, яките конопени селски въжета, които са ползвали по каруците.

Най добре е да си закупите меко, капроново и леко разтегливо въже с диаметър около 8-10 мм. По-добре да е черно за да се откроява плътта. Имайте предвид, че трябват много метри, ако сте решили да връзвате цялото и тяло. Аз признавам, че до сега не съм връзвал жена по шибари, но като гледам схемите, нали съм и математик, смятам, че определено трябват над 10 метра. За всеки случай купете 15 метра.

И запомнете, целта на шибари не е да обездвижите жената за някой кол или да и причините болка чрез стягане и не дай Боже спиране на кръвотока към някой орган! Тук, за разлика от Карбовски, аз НЕ препоръчвам да окачвате жената.  Т.е. изобщо не търсете яки въжета и ченгели. Целта на шибари, пак казвам катоshibary2 изкуство разглеждано от мен, е да подчертае определени еротични части от женското тяло. На първо време да изпъкнат и се подчертаят циците, коремчето и пубиса и със срамните и устни. Както и на по-възрастните жени да им пооформи най-еротичните части.

Поне аз така разбирам шибари ако говорим за приятно прекарване на времето.

Можете да тръгнете с цялостно връзване на цялото и тяло, както е показано на първата схема-ръководство. А можете да вържете само циците или само ханша и с бедрата и и срамните и устни както е показано на втората схема.

Можете, вместо въже да закупите специално направени от бели мъниста трансмисионни въженца за ролетни щори за прозорци. Те са дълги и са също безопасни. А можете да закупите например от баумакса тънка метална верижка (синджирче) на малки топченца, които също се продават на метър.

А можете и да ме викнете и аз да помагам... все ще я вържем някак си ( майтап ма Уили ).

Приятни упражнения!

Теста на селския котак

Не знам дали знаете какво означава пилаф? Пилаф е турска дума за ориз с месо. На Обнова спират всички автобуси за към Русе. На Обнова има и едно заведение, стопанисвано от турци. В него винаги има някакъв пилаф и аз винаги си купувам за да има какво да вечерям като се прибера на село. Този път (началото на юни) като си ходих за да извадя и напълня вече за този сезон и надувното си джакузи и надувния си басейн (евтини, но истински заместители на големите пари, които загробват нашите крадци от т.нар. ни елит), аз си купих на Обнова ориз на фурна с пиле.
Вечерта, вече като бях се разположил на село сред Природата и си вечерям на тишина и свещи и факли, изведнъж от терасата ми най-спокойно и нахално нахлува някакъв мърляв котак. Като го гледах какъв е измършявял и изранен, ми дожаля и му дадох крилото на пилето. Маалее... за няма и секунди и на земята нямаше нищо! Включително и знаете какви са едри костите на днешните 'пилета'. Даже не чух щракане на зъби в кости. Всичко беше даже излизано.
cotsex6Преди това, за аперитив, с водката, си бях занесъл и бурканче с хайвер от там 5 лева от лидъла. Разнежен за котака, вземам аз една кафена лъжичка и му сипвам малко от хайвера. Оня го подуши и... го заряза! Представяте ли си какво общо има това там в бурканчето с хайвера? Даже един огладнял селски котак, който изрупва и кокалите, не пожела да го хапне.cotsex1
Оставих бурканчето така без да го хапна повече. Все пак, както беше казал Марк Твен, и аз съм човек и аз искам да живея.
Очаквайте по-нататък рубриката ми за теста на котака. Т.е. какво ни тикат ГМО-тата на Запада днес вместо храни.
Сега да продължа с вечерта на село и защо всъщност слагам тази си статия в раздела за хубавите неща.
Докато котакът мъркаше на земята под стола ми, от терасата скочи и се домъкна както се оказа и една котка. На нея дадох някакви остатъци от вече руска рибна консерва (от берьозката), които тя се утрепа да дрънка кутийката по земята, докато ги излиже всичките.
През това време, както се вижда на снимката котакът чинно си стоеше и си я чакаше да се нахрани. (Онова бялото между до котака и котката е 'хайверът' на лидъла).
После?
Ами после се случи това, което е нормално да се случи на село сред зеленина, чист въздух и сухо и топло лятно време. Котакът яхна котката ииии... се понесоха. Котката твърдо не се противеше, не ръмжеше и изобщо се получи един страстен но иначе явно по взаимно съгласие секс.
Голямото шоу за мен се получи накрая.
Когато вече бяха свършили и котката спокойно си седеше на стъпалото от топъл бетон, котакът пак си го извади и взе че си го прилежно излиза.
cotsex5Не знам какво беше това. Навремето имаше виц, дето грузинецът учел сина си, че след първия секс в първата брачна нощ трябвало задължително да си направи и една чекия пред новата си жена. Когато синът попитал 'ама тате защо', грузинецът му казал: 'ами за да и покажеш, че можеш и без нея'. Та аз, като гледах какво направи котака СЛЕД, се сетих за този виц. Вероятно зоолозите имат и друго обяснение за самоминета.
Както и да е. Важното е че Майката Природа ни показва колко хубаво може да бъде на село. Даже и да си котак и котка. Стига при котака да скочи и котка де.

Красотата и на 55+

Когато са в зряла възраст жените вече не са онези ненаситни тигрици в кревата. Те вече не са и онези неразумни млади момичета, които и в най-студените дни продължават да са само по прашки и върху прашките само с едни скъсани нарочно джинси. (Една моя позната, архитектка, на моя долу-горе възраст спокойно ми призна, че като и е много студено си обувала даже кюлоти. От ония едновремешните ватените и с ластиците). При жените в зряла възраст битовизмите са нахлули отвсякъде. Тя вече не се стеснява да ползва тоалетната пред съпруга си и докато я ползва и даже да му се кара, че като няма пари за две бани и тоалетни - така ще е. Съпругът и пък изобщо 'през едното ухо влязло и през другото излязло'. Заради спокойствието си той вече не обръща внимание нито на опяванията и, нито на факта, че тя вече нито се епилира 'там', нито сменя анцунга в къщи поне вечер с някоя от роклите си с които иначе излиза по магазините.
Битово ежедневие и скандали.
Човек като чете за битовите скандали остава с впечатление, че такъв бит е нещо като Колизеума на древния Рим, където изхвърлят някакви нещастни двойки да се бият до смърт за това кой не е угасил лампите и за чий в мивката куп немити чинии.
В действителност в този, изглеждащ скучен и прост живот няма нищо страшно. Има само един проблем: че не сме готови за такъв живот. Зрялата възраст ни връхлита неусетно. Нищо, че се мъчим с разни екскурзии да си мислим, че живеем 'както преди'.
Повечето считат, че щастливия и наситен живот е там където няма скука и дрязги. Че трябва само да се редуват срещи, гостувания, мероприятия и пътешествия. Но даже и тези двойки, които сменят един полет с друг и хабят енергия за впечатления от екскурзии, рано или късно все пак кацат на летището на терминал 55+. Защото бягството от реалността до сега не е решило никакъв сериозен проблем.
За да не са нито страшни, нито скучни битовизмите, трябва да се научим да получаваме удоволствие от простите неща.
Днешният 'лайфстайл' натяква, че за да се наслаждаваш на нещо все ти трябват 'усилватели' - усливатели на вкуса, на слуха, на усещанията, на зрението... Ако ще е кино то да е 3D. Ако ще е секс - непременно и шибари. Ако ще е храна - непременно с някакви шантави екзотични подправки и БИО. Ако вземеш да питаш днешните, едва ли не всеки всеки (всяка) скачат с парашут, държейки се ръка за ръка или събират средства за първия си полет с цел колонизация на Марс. А като кажеш нещо за село, о Боже! Вече писах как ме изядоха бегемамите.
Но все пак опитайте да видите колко просто е да се радваш на живота си какъвто е. Не да се смирявате с кражбите на тиквеното правителство или набезите на циганите и бездействието на т.нар. полиция, а да усетите красотата на България. Тази ваша тухлена къща (а не картонена както в САЩ) с цели 70-80 квадрата (а не 30-40 както в Русия или даже 10-20 както в Япония или Китай), този ваш зелен двор от почти декар с овошките и лозите а не някакви там 10-20 квадрата както в Германия или отново в САЩ, тази все още бистра вода от чешмата, а не както мътилките в САЩ или изобщо липсата на вода в Африка и Азия. Да изреждам ли още от богатствата ни? Защо да не се радваме на нашето истинско, а трябва да подражаваме на онова - хиперболизираното?
Жовотът на зрели години ни се струва сив и даже страшен, защото живеем в света на битивитата и ю тубата. Влогърката имала 40 червила. Ами вместо някой да и напише, че тя просто трови не само себе си ами и Природата, женките и се възхищават и искат да и подражават.
Сега е лесно да се наблюдава как се имитира живот на някой друг. Лесно е да се сравнява някой чужд, редактиран, или безплатно обзаведен с цел реклама профил със своя собствен. Толкова са натрапчиви призивите за екстраординарни събития, а не тези от вашето ежедневие. Толкова ти натрапват живот с всичко вече не ваше, а под наем или купено на кредит. И с тия противни телевизии е толкова лесно и да се изплашиш ...неизвестно от какво. Въпреки, че животът си изтича приятели. Опомнете се! Животът е така прекрасен. Та Вие сте здрави! Стига сте вярвали на фармарекламите какво ви боли! Вие живеете в мир и макар и янките да са готови навсякъде да разпалят война. Слава Богу, нашите назначени за капиталисти доносници на ДС все още не са ни стъкнали война както да речем украинските бивши комсомолци. Макар и егоисти в София, по селата не са се още свършили Българите.
За да ме разберете ще разкажа един може би стар виц:
Някакъв дядо на село навършил 100 години, но още си гледал кравите. Това станало известно на противните битивита и те одма пратили млада 'журналистка' да интервюира дядото за да има нещо и за 'добрата новина'.
Журналистката намерила дядото на поляната с кравите. И го пита дядо ти пиеш ли? Ами по ракийка вечер пийвам чедо. И винцето си изпивам, което си правя. Ами пушиш ли? Ами кога поседна си запалвам и цигарка чедо. Ама сам ли ги доиш тия крави вечер? Ами децата са у градо чедо, кой да ги издои милите? Е как бе дядо си така здрав на тези години? Ами чедо виждаш ли ги тия говеда около мене? Цял живот аз викам подир говедата, а не те подир мене.
Край на вица. Прочее... спокоен живот! И не се поддавайте на говедата!

Басейнът

двама в басейна

Хапване и пийване

И тези три неща